reviews

 • Loopbaan Coaching

  Om mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt te onderzoeken en te vinden waar ik met plezier tot mijn recht zou komen heb ik Wilfred ingeschakeld. In de gesprekken die we hebben gevoerd stelde Wilfred gerichte vragen om mijn drijfveren boven water te krijgen zonder sturend te zijn. Wilfred stimuleerde me om te onderzoeken welke bedrijfstakken mij aantrekken en in welke functie of bedrijf ik zou willen werken. Naar aanleiding van de test keken we samen naar mijn sterke en zwakke kanten en hoe er, waar nodig, verbetering geboekt zou kunnen worden. Wilfred heeft mij zeer geholpen te ontdekken wat mijn motivatie is, waar ik energie van krijg, en wat mij stimuleert en wat mij demotiveert.
  Wilfred is een oprecht persoon die samen met jou zoekt, om het beste in jou naar boven te brengen.

  Paul Visser
  Paul Visser
 • Outplacementtraject als zéér positief ervaren

  Het outplacementtraject bij ID-Plein met dhr. Wilfred Graver heb ik als zéér positief ervaren. Wilfred heeft door het voeren van prettige gesprekken mij op persoonlijk vlak geholpen om weer positief te staan ten opzichte van het zoeken naar een nieuwe perspectief op de arbeidsmarkt. Door het uitvoeren van een arbeidskansen- competentieonderzoek ben ik in gaan zien dat er nog altijd mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt, ondanks de hogere leeftijd.
  Al met al zijn mijn ervaringen met ID-Plein/ Mika Coaching, in het bijzonder met Wilfred Graver als persoon en coach, erg goed en kan ik hem dan ook zeer zeker aanraden.

  Man met agenda
  Een tevreden Klant